top
back |
Vaši putopisi

Sigurni smo da mnogi od vas imaju divnih iskustava i putovali su po krajevima Skandinavije gdje klasična tura turističkih agencija ne ide. Pošaljite nam svoje materijale u digitalnom obliku i mi ćemo se pobrinuti ne samo da ne padnu u zaborav, već da dođu do čim većeg broja zainteresiranih!

Više...
bottom
banner 1
Sport i rekreacija u Norveškoj

Norvežani imaju posebnu prednost s obiljem prostora i tradicionalno bliskom kontaktu s prirodom. Skijaško trčanje i svi oblici klizanja su nacionalna zabava u dugoj zimskoj sezoni.

Značajniji sadržaji na otvorenom su tereni Oslomarka, 100.000 ha (247.000 ral) područje koje se nalazi u blizini Osla, sa skijaškim stazama i stazama za hodanje. Kako bi se kompenziralo za kratkoću zimskih dana, nekoliko staza je osvijetljeno za noćno skijanje.
Ostali popularni sportovi uključuju klizanje na ledu, slatkovodni ribolov, planinarenje, lov (lještarka, sob, i los), i nogomet.

Priuštite si s vrijeme u norveškom spa hotelu, ili otiđite na partiju golfa pod ponoćnim suncem. Norveška ima impresivan broj golf terena, s obzirom na malen broj stanovnika.top
_


bottom
top
_

bottom